search
  • Lameeys |
    Lameeys |
  • Lameeys |
    Lameeys |
  • Lameeys |
    Lameeys |
  • Lameeys |
    Lameeys |
  • Lameeys |
    Lameeys |
  • Lameeys |
    Lameeys |

Why LAMEEYS


natural-ingredients.png

Natural Ingredients
best-price.png

Affordable Price
halal.png
MS 1500
1 028-11/2009

LAMEEYS

Everything LAMEEYS creates is naturally sourced and cruelty-free, in line with its Arabic meaning - soft to the touch.

Certified HALAL products at an affordable price.

Each LAMEEYS product is created thoughtfully and safely, making it a great last-minute solution for a needed healthy glow from within, at any time.

LAMEEYS products help both women and men stay healthy from the inside out.

Available on various shopping channels, providing a unique shopping experience that is completely tailored to you.

SHOP NOW

Testimonials

  • Lameeys - SYIRA FAIZAL

    SYIRA FAIZAL

    @lameeys_my Colla-genic with Pomegranate has also help lessen my hair fall. I used to vacuum my hair in every other two-days but now it’s a weekly thing!

  • Lameeys - IESHA

    IESHA

    Dengan @lameeys_my Colla-genic with Pomegranate bangun2 tidur pun confident kita nak selfie sbb kulit I’olss dah lawa letups!

  • Lameeys - JAYDEE

    JAYDEE

    Selepas 7 hari mencuba menggunakan produk @lameeys_my, nahhh ternyata i kagum dengan produk ini biarpun tidak mempunyai masalah kulit yang kronik. Begitu juga keterbatasan melakukan rawatan muka di premis kecantikan kerana situasi pandemik, SOP dan sebagainya. Jujur saya amazed giler dengan produk ini, coz boleh nampak kesan ketara selepas 7 hari meminumnya. I yakini produk ini.

  • Lameeys - DIK BEE

    DIK BEE

    Semakin hari semakin cinta. Yess, suka tengok perubahan kulit sis sekarang. Selepas pengambilan 2 kotak LAMEEYS Colla-genic with Pomegranate @lameeys_my ni boleh nampak kulit sis makin lembap dan kesan cela makin pudar. Happy weiii!

  • Lameeys - ANIE MOHAMED

    ANIE MOHAMED

    Sis dah habiskan dua kotak, Colla-genic Dengan Jus Delima @lameeys_my. Apa yang sis perasan, selama 2 minggu mengambilnya secara konsisten, kulit wajah sis nampak lebih cerah dan kelembapan kulit jadi lebih baik serta lebih anjal.

  • Lameeys - BELLA

    BELLA

    Jika anda kerap berhadapan komputer untuk waktu yang lama, tidur lambat akibat belajar atau bekerja macam Kak Bell, atau peminum kefein tegar dan kerap travel, memang sesuai sangat consume Colla-genic with Pomegranate ni.

  • Lameeys - FARA

    FARA

    Fara dah amalkan lebih 7 hari. Nampak perubahan, kulit muka tak kusam, tak kering, kulit jadi lebih lembut memang berbeza daripada sebelum ni yang kering bahagian dagu & pipi. Tak sabar nak teruskan minum.

  • Lameeys - LEA

    LEA

    Semakin berusia, kehilangan kolagen kulit semakin pantas. Proses penuaan mula serius dengan kemunculan banyak garis halus dan kedutan. Untuk atasi masalah ini, pilihan saya sudah tentulah LAMEEYS Colla-genic With Pomegrante ni.

  • Lameeys - NADIA

    NADIA

    Packaging nya sangat menarik perhatian, dengan warna pink putih. Dalam setiap kotak ada 15 sachet yang senang dibawa dan diminum pada bila masa di mana sahaja. Cara nak minum pun senang sahaja, hanya koyakkan dan boleh terus minum.

  • Lameeys - NURUL

    NURUL

    Suka dengan individual packaging. Sangat sesuai untuk orang yang malas macam saya. Suka dengan rasanya yang unik dan of course sedap! Bahan ramuannya lain dan harga murah berbanding kolagen lain di pasaran. Walaupun baru, tapi dah siap test Halal, barulah yakin untuk consume! Overall rating (5 star)

  • Lameeys - RUBY

    RUBY

    Sedap minum LAMEEYS Colla-genic with Pomegranate ni. Sedut-sedut aje. Rasa masam manis buah delima ni menyegarkan. Lepas 7 hari, rasa kulit lebih sihat dan bermaya. Seri tu muncul!

  • Lameeys - SALLY

    SALLY

    Jujur kata, Sally suka sangat dengan rasa buah delima Colla-genic ni, yang mana diketahui umum kaya dengan antioksida, mineral & vitamin. Dalam masa 7 hari, rasa kulit sangat lembut dan jadi lebih cerah, bukan putih tau tapi kulit nampak lebih sihat!

  • Lameeys - ZAZA

    ZAZA

    I’ve tried this product for 7 days straight and I’ve noticed that my acne scars heal quicker and my dark spots are lightened. Even on my body, my skin feels a bit more smoothly than usual without the help of any moisturizer.

  • Lameeys - SARAH FAZNY

    SARAH FAZNY

    Jumpa cousin haritu, cousin tanya makan supplement apa2 ke? Dia kata skin tak nampak dull as before. Personally, lepas guna Colla-genic with Pomegranate, Sarah perasan every morning skin nampak sihat, tak kering.

  • Lameeys - SOFIE

    SOFIE

    First, saya sangat suka packaging dan cara minum. Senang nak minum dan bawa mana-mana. Rasanya pun sedap. After 7 days, terkejut sebab betul-betul ada kesan. Muka rasa lembab dan warna kulit lebih cerah. Dah consume 2 box rasa tak nak stop. Kena tambah stok. Dah rasa sangat serasi.

  • Lameeys - TIARA

    TIARA

    Lately, I am focusing more to improve my skin as I want to look glowing and fantastic on my wedding day. Thanks to @lameeys_my Colla-genic with Pomegranate! It’s the best solution ever!

Your cart is currently empty.
Continue shopping